- Wersja robocza zapytania
- Dane z formularza są zachowywane przez całą sesję przeglądarki, także po zmianie języka. Pliki nie są tu zapisywane. Wersja robocza jest usuwana po jej odrzuceniu lub pomyślnym wysłaniu zapytania.
- Informacja o plikach cookie
- Dopiero po potwierdzeniu komunikatu zapisujemy lokalnie informację, że został zamknięty. Pojawi się ponownie po 180 dniach. Zapis nie zawiera identyfikatora użytkownika i nie jest przesyłany na serwer.
- Logowanie administratora
- Logowanie do strefy administracyjnej tworzy chroniony plik cookie sesji. Wygasa po ośmiu godzinach i jest usuwany po wylogowaniu. Ten plik cookie nie jest tworzony dla odwiedzających strony publiczne.